Кремълски сателити обсадиха "Панорама" (СНИМКИ)

Конспиративни теории и пропутинска пропаганда се ляха в националния ефир, ИТН и НДСВ отказаха участие

Ексклузивно
21:40 - 10 Март 2023
15791
Кремълски сателити обсадиха "Панорама" (СНИМКИ)

Кремълски сателити, борещи се за властта в страната на изборите на 2 април за нов състав на Народното събрание, обсадиха обществения ефир на БНТ. Днешното издание на публицистичното предаване "Панорама" започна с масирана реклама на пропутинската пропаганда, замаскирана зад искането за "мир" и край на войната в Украйна, излъчена чрез представителите на партиите "МИР", "Истината и само истината" и коалицията "Левицата!". 

И докато Симеон Славчев, Венцислав Ангелов-Чикагото и Румен Петков (главният редактор на посочената от разследващия журналист Христо Грозев като медия, изпълняваща ролята на гара-разпределителна за четирихилядниците, финансирани от Москва "Поглед.инфо" - б.р.) взеха думата като един в услуга на руските позиции,

единствен Боян Расате като националист обяви, че българският интерес за отстояване всъщност е този да не се допускат повече във властта наследници на комунистическите родове и пребоядисани съветофили. 

Чуха се и призиви за шамари за раздаване в ефира, но само обиграността на водещия Бойко Василев успя да тушира страстите в студиото.

Иначе още в първите минути Венци Чикагото се заяви, очаквано, като конспиратор номер 1 - като по думите му у нас партиите били сатанински и предварително програмирани от илюминатите и тайните общества. Бившият кандидат за "Дондуков" 2 обяви още, че само той можел да спре монополистите, както и че лично водел преговори с "Газпром". А войната в Украйна според него била планирана преди цели 150 години. 

"Идват бесилките. Писна ни да ни правят на глупци в родината ни. Идва народен трибунал. Ако бесилките не подействат, ще дойдат гилотините", заяви още Чикагото. 

И "показа" регистрацията  на България в Търговския регистър на САЩ. При което Бойко Василев посъветва чистосърдечно събеседника си... "от личен опит" да не вярва на всичко, което пише в интернет, след признанието на конспиратора, че въпросната сигнатура изровил от "Гугъл". 

Расате пък си послужи с прогноза у нас (заради инфлацията - б.р.) да настъпи режим, подобен на крайнодесния на чилийския диктатор Пиночет. 

В контекста на военната тематика пък Чикагото разясни на зрителите как всъщност идвало време украинският президент Володимир Зеленский да размахал пръст и да поискал не само муниции и танкове, но и чужди войски. Расате, разбира се, светкавично му обясни елегантно, че и той, като останалите, е на кремълска хранилка. Но не пропусна да клъвне и "глупавите избиратели". 

Расате обяви: "Да, вярно е, че трябва да стоим неутрални. Да, войната е предварително подготвена. Но има ли геноцид срещу съсед, моралното задължение изисква още по-силно ангажиране с помощ за него.

За да може злото да се приключи на територията на Украйна, а не да се прехвърли и на нашата територия". 

VВенци Чикагото 

Не се размина и без преки обиди. Расате нарече Симеон Славчев "руски чехъл", след като МИРният лидер поиска забраната му да участва в изборния процес заради издадени присъди. 

Славчев пробва да уязви националиста, задето си окачил значка на полка Азов на ревера и я обяви за "фашистки символ". 

Още в началото на предизборния дебат между така определените по жребия на ЦИК участници в обществената медия стана ясно, че играчите НДСВ и Има такъв народ на Слави Трифонов са отказали да излъчат свои представители. 

Финалът бе ясен:

"Няма как да сме добре. Докато има кемтрейлс отгоре ни" (по думите на лидера на партия "Истината и само истината".