Крис Евънс позира с популярен гей порно актьор

Нещо за четене
18:05 - 14 Септември 2020
8701
Крис Евънс позира с популярен гей порно актьор

Да не би Крис Евънс да се е ориентирал към бизнеса за възрастни, питат се негови почитатели, след като преди два дни в социалните мрежи изтече видео, в което се виждат снимките в телефона му, а измежду тях мнозина успяха да видят предполагаемото мъжко достойнство на актьора, изиграл Капитан Америка.

Съвсем очаквано социалните мрежи завряха от коментари, а преди скандалните фотоси да бъдат изтрити от мрежата, те все пак бяха споделени над 3 милиона пъти.

Днес пък в инстаграм беше публикувано снимка, на която Крис позира с популярен гей порно актьор. Това допълнително наля масло в огъня и развинти до краен предел фантазиите на някои от мъжете фенове на холивудския красавец. Коментарите им варират между “Ех, защо не съм между тях” и “2020-а все пак не е чак толкова гадна”.

Кратко проучване обаче показва, че кадърът на Крис Евънс в компанията на порно актьора Колби Янсен е от 2015 г. Публикуването му отново днес вероятно цели да продължи истерията, предизвикана от изтичането на любопитния кадър с мъжкия орган през уикенда.

Крис Евънс отдавна пали секс фантазиите на феновете си

Тогава Капитан Америка публикува видео в профила си в Instagram, в част от което обаче се вижда телефона на Евънс и по-точно как е отворил галерията си. И ето там доста хора са видели снимка на мъжко достойнство в целия му блясък. Повечето хора са на мнение, че Крис Евънс е разкрил какво се крие под костюма на Капитан Америка.

Лице обаче не се вижда, така че не е 100% сигурно, че това е пенисът на Крис Евънс, но пък и не вярваме той да държи снимки на чужди мъжки полови органи на телефона си. 

Снимката, не оставяща нищо на въображението, е плътно изрязана, за да не се забелязват никакви издайнически белези

Въпросното видео е вече изтрито, но не и преди доста хора да го видят. А гледката предизвика вълна от коментари в Twitter. Повечето от които се възхищават на видяното.

Ден по-късно братът на актьора - Скот Евънс - допълнително нажежи ситуацията. “Вчера си дадох почивен ден от социалните мрежи. Нещо да съм изтървал?”, почти невинно пита по-малкият брат, който е открит гей и когото някои заподозряха като истинския притежател на изтеклата в нета пораснала мъжественост.