Криско чака бебе през лятото

Танцьорката Цвети, която е официално гадже на рапъра, е в 4-ия месец на бременността си

Ексклузивно
14:10 - 28 Март 2019
7898
Криско чака бебе през лятото

Криско чака бебе в края на лятото, съобщава в последния си брой седмичникът "Уикенд". Гаджето на рапъра – Цветелина, е бременна и няма търпение да стане майка. Бъдещите родители планират и да се оженят. Засега не били решили кога да стане това – дали преди раждането, или след него.

В момента танцьорката Цвети била между четвъртия и петия месец на бременността, твърдят приятели на двойката. Тя била на върха на щастието, че ще има дете от звездата от Габрово. Криско също бил щастлив, но не смеел много да се хвали, защото се притеснявал от уроки.

Въпреки това обаче двамата още миналата година разкриха, че искат да станат родители и правят опити за бебе. Ако всичко е наред, желанието им съвсем скоро ще се сбъдне. Рапърът бил твърд привърженик на идеята, че децата трябва да се отглеждат в традиционни семейства. Затова смятал да вдигне официална сватба с Цвети. 

Криско и Цвети очакват съвсем скоро да станат родители

Двойката е заедно от близо 3 години. Преди да се залюби с Криско, Цвети се изявява като танцьорка в негови клипове. Тя обаче успява да го впечатли едва след като звездата се разделя с предишната си половинка – плеймейтката Ася Капчикова. Цветелина бързо се превръща в нещо като личен асистент на Кристиан Талев. Тя се занимава с организацията около участията му, работи с него по клиповете му, придружава го на почти всичките му изяви, а освен това става и сценарист в уеб сериал, който той продуцира. В момента освен любовта ги свързва и общата работа, а скоро този съюз ще бъде скрепен и с бебе.

Още в края на миналата година Цвети показа ясно, че иска дете, като публикува в социалните мрежи снимка, на която се вижда как пипа бременното коремче на своя приятелка. Според суеверията това се прави от жени, които искат да станат майки.