Кубрат: Не ме е страх от Джени Суши!

След по-малко от 10 дни Пулев ще чуе решението на Атлетическата комисия в Калифорния

Актуални новини
17:25 - 05 Май 2019
2797
Кубрат: Не ме е страх от Джени Суши!

Кубрат Пулев отсече, че не се страхува от съдебната битка с Джени Суши и вярва, че истината ще излезе на бял свят. По думите му, на всички е ясно с какви мотиви американката с филипински корени се изкарва жертва на сексуален тормоз.

В неделя, 5 май, Пулев отново коментира скандала с репортерката от САЩ Джени Суши и станалата прословута негова целувка след победата му над Богдан Дину на 23 март. На 14 май в Калифорния Кобрата ще чуе решението на местната Атлетическа комисия по този казус и обвиненията в сексуален тормоз, както и тези на щаба на румънския му съперник за удари извън правилата, нанесени на корта.

Пулев откри планинското рали „Гоце Делчев", което е кръг от шампионата на България. Той дори се качи в един от автомобилите, а навигатор му бе пилотът Румен Дунев. Пред камерата на Би Ти Ви, Кобрата каза няколко думи по темата с „целувката":

„Когато човек лъже, мами, крие или иска да изопачи нещата, то това не се получава. Може за момент да изкара нещата в негова полза, но ще си проличи всичко. Аз съм човек, който никога не е страдал от женско внимание, а сега ... и то точно към нея... Просто не е сериозно това!"

Кобрата добави, че изобщо не е притеснен за това, което ще се случи на 14 май в Калифорния. Все още Джени Суши не е предявила съдебни претенции към него в частен иск.