Кубрат : Сбърках, но не съм убил човек

Джени плака драматично, но не отговори на куп въпроси на комисията, разказа боксьорът

Спорт
09:10 - 15 Май 2019
2361
Кубрат: Сбърках, но не съм убил човек

Предстои още едно изслушване на звездата на родния бокс Кубрат Пулев по случая с Джени Суши на 22 юли и тогава ще се реши дали наложеното му вчера наказание от 6 месеца остава. За това информира самият той тази сутрин в ефира на Би Ти Ви.

„Всичко мина перфектно. Имаше сълзи. Джени се разплака, може би искаше да го направи по-драматично. Има изслушване на 22 юли и тогава ще се разбере дали наказанието ще продължи. Трябва да премина тестове“, сподели Кобрата.

„Не е редно това, което направих, но не съм убил човек. Реагирах емоционално. Искам да благодаря на всички хора, които ме подкрепяха през цялото време“, обърна се той към зрителите. И добави, че се надява справедливостта да възтържествува.

Изявлението му дойде, след като Атлетическата комисия на щата Калифорния го санкционира за прочутата целувка с Джени Суши.

Решението е да бъде отнет лиценза на Кобрата в Северна Америка до 23 септември, т.е.  6 месеца от датата на издънката. Дотогава той трябва да завърши обучителен курс във връзка със сексуалните посегателства.

Пулев ще плати и глоба от 2500 щатски долара.

Пулев разказа, че пред комисията е говорил много обстойно и е обяснявал всички детайли.

„Много говорихме, обясних на дълго и широко какво се е случило. Обясних истината и нещата така, както са се случили. В определени моменти тя дори не отговаряше на основни въпроси на комисията. Те й казаха: „Може би ще поискаш да не отговаряш" и тя не го правеше. За мен обаче е естествено, когато казваш истината да отговаряш.“, разказа боксьорът. И добави, че той се е извинил и е заявил, че съжалява.

„Запознах се с нейната адвокатка, въпреки че не й беше много приятно“, продължи Пулев.

Кубрат разказа, че мнозина в залата се смеели. „Не мога да повярвам как така директно казваш неща, които не бяха точно така. Казаше неща, които според мен не са така“, сподели, огорчен, боксьорът.

Много хора в залата се смееха, хора, които бяха присъствали, уточни той.

Пуле коментира и адвокатката на Джени Суши, като разкри, че нейните аргументи били написани на „едни листове и тя просто ги прочете“. „Нещата й бяха написани като за Туитър по-скоро, което според мен е несериозно. Тя не даде възможност на Джени Суши да говори. Каза неща, които не отговарят на истината.“, извади детайли звездата.