Кучешки драми с Бритни Спиърс

Любимият доберман на певицата избяга и наръфа колоездач

През ключалката
22:15 - 28 Февруари 2023
4535
Кучешки драми с Бритни Спиърс

Бритни Спиърс сключи брак със Сам Асгари преди малко повече от година. До момента двамата не са споделяли дали общите им планове включват деца, но пък за сметка на това имат домашни любимци, за които полагат заедно грижи.

През 2021 г. - времето, когато двамата все още просто се срещаха, певицата подари на любимия си куче от породата доберман с име Порша. Посланието бе, че животното винаги ще го "защитава от всеки с лоши намерения".

Наскоро обаче инцидент помрачи семейната идилия. От TMZ съобщиха, че въпросното куче-пазач е избягало от дома си и обикаля безпризорно улиците на Лос Анджелис. И нещо повече - нападнало е и ухапало 71-годишен мъж, докато е карал колелото си.

Преди ден обаче самият Сам сподели, че доберманът е намерен и дори вече е вкъщи, със своите близки. Откриването му е станало със помощта на благотворителната организация Dog Days Search & Rescue, към която младият мъж изказа своята благодарност.

Пострадалият възрастен мъж пък, в крайна сметка се оказва, че не е бил сериозно наранен от кучето. Семейството на Бритни не е подведено под отговорност, но им е забранено да пускат Порша без контрол.