Мъжът на Бритни: Аз да я контролирам? Аз не контролирам дори какво ще ядем

За последно певицата се появи на публично място преди няколко месеца

Любопитно
20:20 - 01 Януари 2023
7395
Мъжът на Бритни: Аз да я контролирам? Аз не контролирам дори какво ще ядем

В интервю за таблоида TMZ Сам Асгари отговори на слуховете, че контролира съпругата си Бритни Спиърс. „Дори нямам контрол върху това, какво ще ядем на вечеря“, пошегува се Сам и добави, че разбира защо почитателите на певицата са притеснени, защото тя е преживяла много трудности в миналото: „Те просто искат да я защитят и по този начин да покажат, че са отдадени поддръжници", съобщава БТА.

Въпреки че през 2021 г. Бритни най-накрая беше освободена от попечителството на баща си Джейми Спиърс, който контролираше личния й живот и финанси в продължение на 13 години, в мрежата продължават да се разпространяват конспиративни теории, че певицата е държана в плен. Феновете на поп дивата следят внимателно социалните й мрежи и забелязват много странности – например това, че не във всички видеа се виждат татуировките на звездата, а публикуваното съдържание е подозрително едно и също. Има версия, че двойничка на Бритни е заснета в социалните мрежи. Някои дори смятат, че певицата е мъртва.

За последно Бритни Спиърс се появи на публично място преди няколко месеца, на сватбата си със Сам Асгари. Тогава на събитието присъстваха много звездни гости - Мадона, Парис Хилтън, Дрю Баримор, Селена Гомес. Оттогава обаче Бритни не се е виждала с нито една от знаменитостите - поне не по такъв начин, че обществеността да разбере за това.

Наскоро Джейми Спиърс даде първото подробно интервю от 10 години, в което разказа как е протекло настойничеството на дъщеря му. Според него, ако не беше той, Бритни вероятно вече нямаше да е жива.