Лъвската порта се отваря на 08.08

Денят на трите Осмици носи огромна положителна енергия и сбъдва желания

Мистика
22:08 - 23 Юли 2024
107917
Лъвската порта се отваря на 08.08

На 08.08.2024 се отваря мощният енергиен портал, наречен Лъвска порта. На тази специална дата, която тази година формира деня на трите осмици, енергийните потоци преплитат пътищата си и носят положителни промени в живота.

Важно е да се отбележи, че на 8 август Поясът на Орион се изравнява с най-ярката звезда на небосклона - Сириус и Земята, създавайки мощен енергиен портал. Енергията, която царува през Лъвската порта, активира нашия висш сърдечен център, носи космическо състрадание и помага за балансиране на полярностите. Ако сте били под стрес или постоянна активност твърде дълго, тази енергия ще ви донесе облекчение и изцеление на физическо, емоционално и духовно ниво.

В нумерологията числото 8 притежава огромно духовно значение. То е символ на безкрайността, мъдростта, силата и високото ниво на съзнание, както и символ на успеха.

Лъвската порта се смята за връзка между духовния и материалния свят. По това време от Вселената на Земята идват светлинни кодове, мощни криптирани потоци от вибрации на енергия и информация. Всичко, което идва при вас в този ден, го приемайте за даденост, като вид намек или урок от Вселената, който със сигурност трябва да възприемете и научите.

Апогеят на този енерго-информационен поток се пада на 8 август, 8 часа и 8 минути вечерта – тоест, в 20.08 ч. Това е енергийно най-силният момент от вълшебния ден.

Смята се, че на 8 август в 8 часа и 8 минути вечерта се получава силно освобождаване на положителна енергия. Ето защо в този момент езотериците препоръчват да си намисляте желания, да извършвате ритуали и да молите Вселената за помощ.

На 08.08.2024 Осмицата придобива магическа сила и тройно влияние, тъй като в датата се съдържат три Осмици.

Това означава, че ако си пожелаете нещо, то ще се изпълни 3 пъти по-бързо и ще бъде 3 пъти по-силно, отколкото сте си пожелали.

В древен Египет този ден е смятан за галактическата Нова година поради силната си енергия - това се случва само веднъж годишно поради влиянието на далечни звезди върху нашата галактика.

В този ден Слънцето е в знака Лъв, което е неговата доминираща позиция, което прави август мощен месец за привличане на доверие, промени в живота и значителни резултати. Именно тази енергия е концентрирана на 8-ия ден от 8-ия месец от годината, а в нумерологията числото осем символизира безкрайните възможности. Лъвската порта се свързва с изгрева на звездата Сириус - най-ярката звезда на нощното небе.