Лечков за протеста: Да дойдат 30 000 и да си платят по 100 лв. за билет!

Нека си викат "Оставка!", демократично е, заяви шефът в БФС

09:52 - 15 Ноември 2023
6013
Лечков за протеста: Да дойдат 30 000 и да си платят по 100 лв. за билет!

"Нека феновете си викат оставка. Това е демократично. Не трябва да се пречи за провеждане на мача. Тази история си има предистория. Той не е кандидат. Конгресът отдавна мина. Националният отбор наистина няма добри резултати. Хората, които участват в Конгреса, избрани от клубовете си, те избират, не запалянковците", заяви Йордан Лечков за протеста на привържениците.

Вицепрезидентът на БФС се държа повече от нагло в студиото на Би Ти Ви тази сутрин, говорейки по темата със скандалното решение за домакинството на България на Унгария. Все пак двубоят ще се играе в София, утре от 19:00 часа, а протестът на феновете ще стартира в 17:00 часа.

"Не си спомням. Играл съм на стадиони с много публики. Не е приятно. Надявам се на добър резултат. Не е най-важната тема. В София имаше две-три хиляди човека. Борислав Михайлов е лицето. Футболът не се случва само във Фейсбук. Този мач ще мине. Нека дойдат 20-30 000 човека, да псуват и да си платят по 100 лева. Нямам нищо против, ако мислите, че ще има резултат. Ако мислите, че това е решението”, добави още той.