Перуката искал мачът да е в Пловдив, защото... Преслава тогава имала концерт!

Боби М. и какадуто Лечков потапят бавно, но сигурно българския футбол, майтапят се зевзеци

Спорт
09:43 - 15 Ноември 2023
22704
Перуката искал мачът да е в Пловдив, защото... Преслава тогава имала концерт!

Преслава с концерт в Пловдив - това е причината Борислав Михайлов да настоява толкова много европейската квалификация с Унгария да се състои в града под Тепетата! Дотам я докараха управниците на родния футбол - всички да се бъзикат с тях, а в този тон са и унгарските медии и привърженици.

Вчера стана ясно, че двубоят, който е витален за "маджарите" и класирането им за Евро 2024, ще се състои по програма - в София, на националния стадион "Васил Левски", само че с променен час - 19:00 (б.а. - първоначалният беше 21:45) и без публика. Ние нямаме дисциплинарно наказание, но от БФС решиха така, за да се се сблъскат с народната любов и заявения от феновете протест, който ще стартира в 17:00 часа.

Адвокат Георги Градев заяви още вчера, че е входирана нова жалба в съда в Лозана - този двубой да бъде с публика, тъй като няма основания да се играе при закрити врата.

Днес Йордан Лечков заяви най-нагло, че решението е на УЕФА, измивайки си ръцете с европейската централа. Всъщност, какадуто, както го нарече преди време Венцеслав Стефанов заради начина му на обличане, и Борислав Михайлов са определяни от всички като тези, които водят българския футбол към дъното. Зевзеци дори публикуваха в интернет колаж, на който двамата са в ролята на музикантите, които свиреха по време на потъването на "Титаник".

А по-будните се "светнаха" защо Борислав Михайлов е настоявах този двубой да се играе на "Колежа" в Пловдев, тоъй като същата вечер на сцената в местно заведение ще пее Преслава - любимата певица на Перуката, който преди време беше заснет как кърши снага на хит на чалгаджийката.

То и родният ни футбол прилича на чалга, както преди време покойният Ферарио Спасов - голям фен на рок музиката, го оприличи. И с право...