Ледената кралица показа прелести на плаж в Слънчака

"В кой курорт си, вуйно?", попита фен на Асдис Ран

Новини
13:33 - 25 Юли 2019
5113
Ледената кралица показа прелести на плаж в Слънчака

Едва ли много от вас помнят, че в България имаше футболист - Гардар Гунлаугсон, който се подвизаваше в ЦСКА. Но той беше известен със своята... неизвестност, както обичаме да се майтапим у нас. Но жена му - Асдис Ран, известна още като Ледената кралица, отново прикова вниманието. В профила си в Инстаграм тя публикува снимка от плаж в Слънчев бряг.

Исландката, по която въздишат много мъже, написа: "Слънчев бряг, почивка, бикини, море", което влуди почитателите й, а един от тях й написа на български под снимката: "В кой курорт си, вуйно?"

След като си тръгна от България, Гардар Гунлаугсон се разведе с Асдис. Две от трите й деца са от футболиста. Ледената кралица беше набедена у нас, че поведението й е много фриволно и дори, че предлага платени секс услуги срещу 5000 лева на вечер.

"Във вашата страна изкарват всяка хубава жена, че прави секс за пари", сподели исландката преди време, след като беше набедена за елитна компаньонка.

Самата тя призна, че единственият български любовник, който е имала след развода си, е ексфутболистът и модел Ангел Калинов.