Легендарният "сешоар" се върна в съблекалнята на Юнайтед

След унижението от Ливърпул Тен Хаг накарал играчите му да гледат радостта на мърсисайдци

Спорт
14:35 - 07 Март 2023
1932
Легендарният "сешоар" се върна в съблекалнята на Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик Тен Хаг, е бил бесен след унизителната загуба с 0:7 от големия съперник Ливърпул. Медиите на Острова информираха, че нидерландецът никога не е бил толкова гневен от началото на престоя си на "Олд Трафорд".

Според източник на "Сън" той дори е прибегнал до прословутия "сешоар" на сър Алекс Фъргюсън. Това означава да се скараш на футболист в съблекалнята, като буквално крещиш на сантиметри от неговото лице почти всички думи, които ти дойдат наум.

Нито един играч не беше не е бил пощаден от конското на Тен Хаг, което продължило няколко минути.

"Той беше побеснял. След мача той се насочи направо в тунела и веднага щом играчите влязоха в съблекалнята, той ги "разкъса". Със сигурност може да се определи, че е стигнал до прословутия "сешоар".

Той обясни, че може да приеме поражението, но начинът, по който са се представили, е непрофесионален", споделя източник на изданието.

"Нито един играч не бе именно критикуван. Но Тен Хаг каза, че всички, включително и той, сега трябва да се поучат от това и да се справят следващите мачове много по-добре".

Въпреки широко разпространената критика през последните 12 часа, "Сън" твърди, че няма планове за отнемане на капитанската лента на Бруно Фернандеш.

Португалската звезда беше видян по време на двубоя да жестикулира защо не е изваден от игра при резултат 6:0. Много фенове на Юнайтед също бяха недоволни от нивото му на представяне, като той също беше критикуван, че привидно е бутал помощник-рефера.

Наставникът на Ман Юнайтед Ерик тен Хаг е използвал малко нетрадиционни методи да накаже играчите си.

Той е накарал футболистите си да изгледат радостта на футболистите на Ливърпул след двубоя.

"Ако видя от някой още един път такова представяне под мое ръководство, няма да играе повече за този клуб!", заявил на висок глас мениджърът в съблекалнята.

Тен Хаг дори е заплашил играчите, че ще се прибират с феновете, които са платили, за да ги гледат на “Анфийлд”.

Днес нидерландецът събра целия състав на Ман Юнайтед на базата в Карингтън, за да продължи с конското.