Лейди Гага се загаджи с Джеръми Ренър

48-годишният актьор и носителката на "Оскар" са неразделни

Новини
15:56 - 24 Март 2019
2261
Лейди Гага се загаджи с Джеръми Ренър

Американските таблоиди напоследък ни проглушиха ушите с теорията, че Лейди Гага има прелюбодейска афера с колегата си Брадли Купър. Всъщност обаче, певицата е започнала връзка с неговия приятел Джеръми Ренър, звезда от филмите за "Отмъстителите". Или поне това твърдят близки до поп иконата пред сп. "Пийпъл".

Певицата много се е сближила с 48-годишният Ренър и двамата са неразделни, доверяват източниците пред изданието. През февруари Гага заряза годеника си – Крисчън Карино, след двегодишна връзка. Медиите, а и феновете на филма "Роди се звезда", веднага сватосаха главните герои в лентата – изпълнителката на "Милион причини" и Брадли Купър, и посочиха аферата им като причината за разтрогване на годежа й с Карино.

Спекулациите за пламнала искра между Гага и Купър се засилиха, след като изпълниха чувствено хитовото си парче "Шалоу" по време на церемонията по връчването на наградите "Оскар". Малко след това певицата се обяви срещу социалните медии заради това, че разпространяват неверни слухове и ги обяви за "тоалетната на интернет".