Левски отива на лагер при Черепа

Сините ще пътуват до Дубай, ако се стигне до смяна на собствеността

Спорт
12:59 - 07 Октомври 2022
2635
Левски отива на лагер при Черепа

Левски планира да проведе част от зимната си подготовка в Дубай, където в изгнание се намира бившият собственик на клуба - Васил Божков, който все още си търси пари от сините.

Това ще се случи, ако се стигне до смяна на собствеността на клуба и придобиване на мажоритарния дял акции от страна на Юнайтед Груп.

Компанията обмисля да даде отлични условия за подготовка на сините за пролетния дял от шампионата, ако не се осъществи този замисъл, то футболистите на Станимир Стоилов ще проведат лагер в Турция.

На „Герена“ може да се стигне до сделка за нов собственик съвсем скоро. Това пролича от взетото решение на Управителния съвет за провеждане на Общо събрание. 

През миналата година Левски проведе зимната си подготовка в турския курорт Белек. Там сините изиграха контроли с Динамо Киев, Марибор, Верес, Гурник Забже, Бохемианс и Генчлербирлиги.

Преди началото на настоящия сезон столичани се подготвяха изцяло на родна земя, като проведоха лагер в Боровец.

Дестинацията Дубай бе предпочетена от следващия съперник на сините в първенството Ботев Пловдив в началото на тази година. Канарчетата пътуваха до арабските емирства и се готвеха там в продължение на две седмици. Там те изиграха две престижни проверки срещу полския и руския гранд Легия Варшава и Зенит Санкт Петербург.