Левски пусна нова порция виртуални билети

Спорт
16:53 - 09 Юли 2020
329
Левски пусна нова порция виртуални билети

Ръководството на Левски пусна в продажба колекционерски билети за предстоящото домакинство на Локомотив Пловдив в неделя.

Двубоят от последният кръг на efbet Лига ще се проведе без публика след решението на властите да не допускат фенове по трибуните.

"Сините" отново ще разчитат на привържениците, за да се добавят свежи средства в касата на клуба. От началото на годината феновете не спират да показват обичта си към Левски.

"Левскари,

във връзка с издадена заповед от министъра на здравеопазването Кирил Ананиев всички спортни мероприятия от утре, 10 юли, ще се провеждат без публика.

Това няма да ни даде възможност да изживеем поредните 90 минути заедно, но за пореден път публиката на Левски ще има възможността да демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един отбор винаги и навсякъде! Дори, когато не е на стадиона! 

От днес всеки привърженик ще има възможност да подкрепи клуба, закупувайки си специален колекционерски билет.

Цената на талона за всички сектори е 10 лева, а ПФК Левски пуска в свободна продажба целия капацитет на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ за мача с Локомотив Пловдив от XXХI кръг на Първа лига. Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един привърженик няма да бъде допуснат на трибуните във връзка с епидемията от COVID-19. Закупуването на билет за събитието обаче гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия отбор.

Талони се продават в официалния магазин на ПФК Левски в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, „На тъмно“, билетен център НДК.

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуска и онлайн.

Вземи своя билет! Бъди част от историята! Нека отново постигнем „пълен стадион в сърцата“...

Един за всички, всички за Левски", написаха "сините"