Левски си върна юноша, договорът е подписан

Спорт
08:32 - 01 Март 2022
1333
Левски си върна юноша, договорът е подписан

Левски официално е подписал договорка с Илиян Стефанов и се очаква до няколко часа "сините" да обявят договорката си с бившия футболист на Берое.

Самият играч също е потвърдил новината, допълва изданието.

Както е известно, той е юноша на Левски и е признал, че ще играе за клуба с удоволствие. Този ход се урежда доста време, а в крайна сметка стане възможен, тъй като заралии забавили последната заплата на Стефанов и така той можел да разтрогне договора си по вина на клуба.

Голяма роля за сделката е оказало и сериозното желание на Станимир Стоиолов да го има в състава си. Стефанов ще играе с фланелката с номер 14 на гърба си. От БФС пък потвърдиха края на договора му с Берое.


"СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК „Берое“ Стара Загора на Илиян Аврамов Стефанов считано от 28.02.2022 година

Заинтересованите страни може да подадат молба за вида на причината за предсрочно прекратяване на договора до Комисията за договорната стабилност при БФС в срок до 30 дни от предсрочното прекратяване на договора съгласно чл. 38, ал.6 от Правилника за договорите и трансферите на футболистите в системата на БФС" - написаха от централата.