Лицето на Бога се появи над Испания (ВИДЕО)

Случайна снимка показва необикновен образ в небето

Мистика
14:41 - 21 Октомври 2021
6333
Лицето на Бога се появи над Испания (ВИДЕО)

По време на религиозно шествие на 16 октомври тази година в град Севиля един от участниците снима събитието, след което публикува снимките. Една от тях е необикновена - облаците така са се подредили, че са "нарисували" огромно мъжко лице, много наподобяващо изображение на Бог в творбите от италианския Ренесанс, например.

„В събота тръгнах в 7 сутринта, за да намеря място за поркиране, а след това и къде да застана. Шествието тръгна в 9 сутринта. Когато минаха покрай мен, снимах със смартфона си. След това ги качих в профила си в Инстаграм и Фейсбук", разказва Игнасио Фернандес Барионуево-Перена.

Няколко часа по-късно един от неговите приятели му звъни, за да попита дали е ретуширал снимката с помощта на някаква програма. „Не, не я ретуширах. Как бих могъл? Снимката е качена от мобилен телефон, а и аз не използвам добре софтуера за редактиране“, отговаря Игнасио.

Тогава приятелят му казва да погледне добре една от снимките. „Косата ми се изправи. Но как се е случило това? Да, виждам, че това е облак, но лицето е очертано съвсем ясно. Аз съм вярващ човек. Природата е създадена от Бог и Бог има много начини да се прояви - в изкуството, в музиката, във всичко", казва авторът на снимката, която вече е хит в испанското интернет пространство под името "Лицето на Бог".