Лили Иванова печели от онлайн магазин

Кубратската легенда иска 100 лева за гривна и 30 лв за тениска с лика й

Любопитно
12:30 - 23 Август 2022
6545
Лили Иванова печели от онлайн магазин

Лили Иванова, откри свой интернет магазин, където продава стоки със своите инициали. Естрадната прима продава брандирани с нейните инициали стоки, които предлага онлайн. Близо 100 лв. струва малка гривна в сайта на примата на естрадата, а за 25 лв. се продава черна тениска с нейната физиономия. Не липсват желаещи, които да си закупят стоките, научи Lupa.bg.

Във фейсбук директно ти излиза магазин Лили, където пише, че стоката е публикувана и предлагана от самата естрадна икона. Това е леко комично, защото никой не си представя Лили да седне и да качва продуктите си в социалната мрежа, нито пък да изпраща поръчки.

Унисекс гривна LI Лили Иванова от естествена кожа и сребро е универсален размер и струва точно 99,98 лв. Кубратската легенда предлага и тениски, които можете да закупите срещу 29,99 лв. Наличните размер са S,M, L и XL. Одеждите са намалени от 35 лв, което е доста солена цена. Попитахме фирми, които се занимават с печат на брандирани тениски и те коментираха пред „Уикенд”, че тениска от най-качествения памук с включен печат излиза около 10 лв. Ако дрехата е от по-ниско качество и цената е по-малка. Прости изчисления показват, че изпълнителката на „Ветрове” печели по около 20 лв от един брой. На сайта си Лили продава и билети за турнето си както и свои музикални записи.

Продуктите се рекламират активно и в инстаграм, като Лили се надява интересът да е по-голям покрай продължаващото й лятно турне. Иванова тръгна на концертна обиколка на България още през април и ще продължи до 4 декември, когато ще закрие турнето в София. Естрадната динозавърка прекъсна замалко концертите си преди месец заради заболяване, но вече се е възстановила и продължава с активната дейност.

Проверката ни показа, че магазинът на Лили е съвсем легален и е регистриран на фирмата „ЛИ-1”, която Лили Иванова създаде още през 2010 г.