Линда е при татко в Канада, остави Кирил сам при кеша

Сладкарката почива с татко Джордж и със сестрите си Шерил и Даяна

Политика
15:06 - 30 Юли 2024
2947
Линда е при татко в Канада, остави Кирил сам при кеша

Линда Петков избяга от мъжа си Кирил в Канада и го остави сам да върти политическите схеми на ПП. Сладкарката стегна куфарите и се върна в родината си заедно с двете им по-малки дъщери Ема и Ани и прекарва безгрижно времето си с баща си Джордж Маккензи в ранчото му.

На кадри, които Линда споделя в социалните си мрежи, се вижда, че най-малката й дъщеря Ани и е одрала кожата. 12-годишното момиченце има същите черти като майка си - руса коса - светла кожа и по нищо не прилича на смуглия Кирил Петков.

Линда реши да се върне на родна земя, за да смени обстановката и да отдели време само за себе си. В средата на юли тя замина да си отдъхне от напрежението у дома след политическите трусове в държавата, в които участва и съпругът й.

Три поколения Маккензи и едно красиво коли

Освен с баща си Линда нямаше търпение да се види и със сестрите си Шерил и Даяна, с които често общува виртуално, но сега искали да се наприказват до насита и на живо. За съжаление семейството не е в пълен комплект - майката Маргарет почина от рак през 2020 г. след дълга борба с болестта.

Роднините на Линда живеят в семейно ранчо в покрайнините на градчето Кортни, провинция Британска Колумбия. Ранчото се простира на внушителните 2992 квадратни метра. Имотът е еднофамилен и е построен през 1976 г., а последната му финансова оценка е от 2019 г., когато е струвал 548 хиляди долара, което е близо милион наши лева.

Къщата разполага с четири спални и две бани, но най-впечатляващо от всичко са размерите на двора. Той заема близо 10 акра и е ограден от главния път с дървена ограда. В него вирее тучна зеленина, а от фотоси се вижда, че се разхождат и коне на паша.

Едната от сестрите на Линда е нейна близначка. Двете с Шерил си приличали като две капки вода в по-ранна възраст, но днес сходствата във външния им вид са по-оскъдни. По-голямата им сестра Даяна е първородната.