Линда пак до Кирил с дръзко деколте

Топ
20:42 - 30 Май 2023
19697
Линда пак до Кирил с дръзко деколте

Линда Петкова отново се появи редом до съпруга си Кирил Петков на протеста пред Президентството тази вечер, забеляза репортер на Lupa.bg. Канадката много рядко придружава мъжа си на политически мероприятия и обича да декларира в малкото си интервюта, че двамата са отделни личности и тя не се изказва по политически въпроси.

Когато обаче покрай "Продължаваме промяната" стане напечено, половинката на Петков винаги излиза на светло и го придружава. Тя бе до него и на спонтанния митинг пред сградата на парламента миналото лято, когато коалиционното правителство на ПП с ДБ, БСП и ИТН бе свалено от власт след оттеглянето на партията на Слави Трифонов.

Линда Петкова бе заложила на отворено деколте на роклята си тази вечер. Тя дойде на протеста пред Президентството заедно със съпруга си и бившия вицепремиер Калина Константинова

"Не коментирам политика! Тук съм като съпруга на Кирил", отклони репортерските въпроси тази вечер Линда. Тя бе облечена в широка рокля с дръзко деколте, което разкриваше и малко от черния й сутиен.