Лиса Кудроу не се е харесвала в „Приятели”

Дженифър Анистън и Кортни Кокс са правили впечатление със стройните фигури

САЩ
22:08 - 05 Август 2022
6182
Лиса Кудроу не се е харесвала в „Приятели”

Дори и най-заклетите фенове на "Приятели" едва ли биха предположили, че Лиса Кудроу се е чувствала уязвима именно в периода, когато сериалът е на върха на всички класации. Въпреки че Моника, Рейчъл и Фийби са вдъхновили (и продължават да вдъхновяват) няколко поколения в модния им избор, актрисата не е възприемала себе като еталон за красота и стил. 

В подкаста Podcrushed Лиса споделя, че сякаш не се е вписвала сред бляскавите си колеги:

"Гледайки се в сериала и дрехите, които нося, и после гледайки Кортни и Дженифър... Помислих си: "О, те са разбират от дрехи, така че могат да обсъдят с дизайнера на костюми какво точно искат."

Лиса Кудроу моли Кокс и Анистън да я придружат до пробните, но дори тогава тя не усеща промяна в начина, по който възприема тялото си.

В годините, когато сериалът е на върха, Дженифър Анистън и Кортни Кокс са правили впечатление със стройните фигури, докато да се впише на снимачната площадка за Кудроу изобщо не е било забавно.

"Не че се чувствах ужасно около тях. Но със сигурност монтажът не е бил забавен."

"Не казвам, че бях с наднормено тегло. Не бях. Просто нямах представа за действителните форми на тялото си", споделя звездата.

Но всичко това лека-полека започва да се променя с времето. Щом навършва 40 години, Кудроу открива, разбира и приема себе си повече.

"ОК, това съм аз. Точно така изглеждам", казва актрисата.