Лора Крумова смрази ефира със силни думи за Коритаров и Милен Цветков

Топ
13:46 - 09 Август 2024
3001
Лора Крумова смрази ефира със силни думи за Коритаров и Милен Цветков

Лора Крумова разказа ярките си спомени от работата си с две от легендите на телевизионната ни журналистика - Георги Коритаров и Милен Цветков. Водещата разкри без заобикалки и хубавите, и лошите страни и на двамата в подкаст по случай 30 години Нова телевизия.

Крумова се пошегува, че е била сложена като „адреналинка” на Коритаров. Тя заяви, че в професионален план с него не са се сработили. „Не ми пазеше гърба”, каза водещата. Двамата обаче намерели обща основа за отношенията си в хумора.

„Обожавах чувството му за хумор, а и той самия изглеждаше малко комично”, каза тя за Коритаров.

"Когато махнаха Коритаров, Милен дойде като капитана на кораба, като Джак Спароу и каза „ей сега ще ви покажа как се прави. Него го заобичах“, това разказа Лора Крумова за Милен Цветков. Тя определи незабравимия водещ като „градски келеш“.

„Градски келеш от най-хубавите, с ценности и готов да води битки. Той не започваше с загрявка разговорите, той вече беше загрял”, обясни емблемата на Нова телевизия.

„Ако Жоро ме научи да анализирам нещата в дълбочина, Милен ми се подиграваше, че искам да съм сериозна журналистка, докато не започнахме да живеем в ефир“, обясни Лора Крумова.