Лора се връща при Денис Топал в "Братя-5" (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ+ВИДЕО)

Последният сезон на хитовата кримка стартира на 5 септември

Нещо за четене
16:03 - 22 Август 2022
25224
Лора се връща при Денис Топал в "Братя-5" (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ+ВИДЕО)

Героинята на Йоанна Темелкова - Лора се връща при своя любим - бизнесмена с тъмно минало Денис Топал в хитовия криминален сериал "Братя". Петият и за жалост на многобройните фенове последен сезон стартира по Нова телевизия на 5 септември, понеделник. Епизодите ще се излъчват от понеделник до четвъртък от 22,30 до 23 часа.

В понеделник обичаната актриса, която не участва в четвъртия сезон, сподели в социалните мрежи ексклузивни снимки от снимачната площадка на "Братя-5". На тях усмихнатата Йоанна е със своя екранен партньор и също любимец на зрителите - Владимир Михайлов. Именно актьорът и певец е в ролята на популярния телевизионен герой - мафиота Денис Топал или Драгомир Донков.

Двамата актьори очевидно се забавляват на снимачната площадка, което е видно и от любопитните фотоси. Снимките предизвикаха мигновена положителна реакция от феновете на Йоанна Темелкова и Владо Михайлов. Фотографиите с чаровните звезди събраха хиляди лайкове и одобрителни коментари.

"Явно никой не може да избяга от съдбата си", написа под снимките актрисата, която в живота е омъжена за колегата си Мартин Гяуров.

След множество драматични ситуации в "Братя-3", героинята на Йоанна прекара известно време в затвора по обвинение, че е убила бодигарда на Денис. Телохранителят пък се продаде на враговете на Топал и трябваше да го убие. Единствено бързата реакция на Лора и любовта й предотвратиха смъртта на героя на Владимир Михайлов.

Лора и Денис се венчаха в ареста, а след това заминаха далеч от всички проблеми - в САЩ. Съвестта на Лора обаче не й даваше мира и изненадващо тя реши да напусне Топал и да избяга от него, докато двамата бяха в Америка. Йоанна Темелкова така и не се появи в "Братя-4", като в крайна сметка двамата се разведоха дистанционно. 

Сега обаче сценаристите очевидно са решили да върнат любимката на зрителите в сериала и да поставят героя на Денис в сложен любовен триъгълник - да избира между голямата си любов - Лора и новото си романтично увлечение в лицето на полицейския си инспектор Елена Давидова, в чийто образ се превъплъщава Неда Спасова.

Както е добре известно на зрителите на сериала изпепеляващата любов между Лора и Денис премина през различни съдбоносни върхове и спадове. И макар че се обръщаха към други партньори, в крайна сметка двамата дълбоко в себе си държаха един на друг.

Основната тема в петия сезон на криминалната драма ще бъде свързана с изкуплението, разплатата, осъзнаването и завръщането обратно към корените. Скритите истини ще излязат наяве, а героите ще опитат да се върнат към своята изконна същност, но с поуките, които са си взели по пътя до днес, издават от екипа на сериала.

"Най-накрая Лора се върна. Супер сте! Любима екранна двойка. Нямам търпение да ви видя отново на екрана", ликуват феновете на Йоанна Темелкова и Владо Михайлов.

"Това си е друго нещо. Лорчето липсваше", радват се още зрителите. "Знаех си, че се върнеш", пише позват на актрисата под кадрите от снимачната площадка.

По-паметливи зрители на криминалната драма припомнят думи на Денис Топал, изречени в предишни сезони и се надяват в крайна сметка вместо със смърт петият сезон да завърши с хепиенд и най-накрая Лора и Драго да се съберат завинаги. "За съжаление доста често ще ти се налага да правиш секс без любов. Просто не трябва да забравяш, че това е прото секс. И да не забравяш голямата любов, нали", бе казал мафиотът на младия герой Симо.

От септември в „Братя-5“ ще се разбулят големите тайни, които героите пазиха цели четири сезона, а зрителите толкова горещо обсъждаха. Идва времето, когато персонажите преосмислят живота си и трябва да вземат най-важното решение. 

Кастът в сезон 5 на „Братя“ отново ще бъде съставен от любими звезди на българското кино, към които ще се присъединят и нови за публиката лица. Зрителите ще видят отново своите любимци Владимир Михайлов, Христо Шопов, Алекс Иванов, Искра Донова, Йоанна Темелкова, Неда Спасова, Тодор Танчев, Стела Ганчева, Веселин Калановски, Мартин Димитров, Даниел Ангелов, Филип Гуляшки, Иво Йончев, Анастасия Левордашка, Анна-Никол Климентова и много други. Този сезон към екипа на „Братя“ се присъединяват и актьорите Даяна Ханджиева, Хари Аничкин, Калоян Катинчаров, Анна Махмурова и Александър Христозов.