Любимката на шеф Ангелов си тръгна от "Хелс Китчън"

Брокерката Симона напусна надпреварата на крачка от черните куртки

Нещо за четене
23:00 - 25 Април 2024
11141
Любимката на шеф Ангелов си тръгна от "Хелс Китчън"

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна като Мони Бонбони, напусна Hell's Kitchen. Брокерката, която влезе в Кухнята на Ада без голям опит в кулинарията, стигна до финалната осмица. Тя обаче се изправи на елиминация срещу Станислав и шеф Ангелов беше категоричен, че той има по-голям шанс да вземе голямата награда от 100 000 лева.  

Шеф Ангелов изпрати Симона с думите: "За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hell's Kitchen. Ти изненада абсолютно всички. Никой не мислеше, че ще стигнеш дотук. Щом успя тук, значи можеш да се справиш навсякъде!"

Симона е един от най-запомнящите се участници в сезон 6 на Кухнята на Ада. Тя се превърна в TikTok сензация, а любовта ѝ с Димитър, която се зароди в предаването, стана една от най-обсъжданите теми. Раздялата със Симона се отрази емоционално на Димитър, който ще има мотивация да се бори за победата и заради нея. 

Следващата седмица участниците от топ 7 ще се борят за шест черни куртки, които ще им осигурят билет към финалните седмици в Кухнята на Ада.