Любо Пенев отново атакува БФС: Поръчките идват от офисите в "Бояна"

"Спокойно, утре ще победим Ботев!", оптимист е наставникът на армейците

Спорт
15:16 - 23 Април 2019 (обновена)
1753
Любо Пенев отново атакува БФС: Поръчките идват от офисите в "Бояна"

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде традиционната си пресконференция преди поредния сблъсък на червените. Утре неговите момчета се изправят срещу Ботев Пд в среща реванш от 1/2-финалите за Купата на България. Първия мач завърши 3:2 в полза на канарчетата.

"Готови сме, показахме, че сме готови. Играем добре и с 11 човека, и с 10, не сме пробвали с 9, но има време до края на сезона. Искам обективно съдийство. Много ли е? Гледаме другото първенство? Кое искате? Испанско, английско? Те ще ги разкостят, няма да ги пускат даже да тренират при едно такова съдийство", заяви Пенев.

И допълни: "Нашият отбор е ощетен в много мачове, трябва ли да правим видео от 2 часа, за да се види. Говорете ми за футбол, ако не, си тръгвам".

Разбира се, повечето въпроси към Пенев бяха за съдията на предстоящия двубой.

"Не реферите са най-виновни, а "поръчителите", идващи от едни офиси до "Бояна", намеквайки за седалището на ръководството на БФС. - "Относно рефера в реванша с Ботев Петър Костадинов - очаквах да е друг човек, най-вероятно е било случайност един и същ да ни свири четвъртфинал, първия полуфинал. Точно знае какво да направи. Първият мач санкционира Бикел, втория го гони. Той си знае, има си и цел, може би му е много симпатичен".