Люпко : Играхме като разпасана команда в последните мачове

Сръбският наставник се надява ЦСКА вече да е променен и да се види още утре с Осиек

Спорт
16:21 - 24 Юли 2019
1631
Люпко: Играхме като разпасана команда в последните мачове

Старши треньорът на ЦСКА - Люпко Петрович, даде пресконференция преди утрешния сблъсък с Осиек. Двубоят от втория предварителен кръг от Лига Европа е от 20:30 на "Българска армия".

"Надявам се вече всичко да е наред и феновете да видят лицето, което показахме в контролите срещу многомилионни се лекции, като тази на Ференцварош, която отстрани Лудогорец в Шампионската лига", сподели сърбинът. 

"По време на летния лагер Играхме силно, бяхме като отбор. А като се върнахме, нещо стана. По време на официалните мачове изглеждахме като сбирщина, като разпасана команда! Нямам обяснение за тази криза. Няма и какво да се каже по темата, че съм старши треньор, а Добри Митов помощник. Ние работим много добре заедно. И да ви попитам - хареса ли ви някой футболист срещу Етър, Титоград или Черно море? Да се откроява... Няма. Няма и нужда да нападаме отделни играчи", допълни Петрович.

Специалистът сподели и мнението си за двубоя с Осиек. 

"Хърватската школа е известна, силна е. Няма какво да се допълни. Осиек е добър отбор, със снажни футболисти и добри чужденци. Знам, че можем да победим, да имаме чист успех преди реванша и да зарадваме феновете", каза още наставникът на червените.