Люси Дяковска се превърна в лесбийския Благо Джизъса

Певицата често сменя интимните си половинки

Нещо за четене
14:52 - 19 Юли 2022
16332
Люси Дяковска се превърна в лесбийския Благо Джизъса

Люси Дяковска сменя гаджетата си по-бързо от носни кърпички. Певицата се похвали, че отново е влюбена и има нова жена в живота си.

Огненочервената къдрокоска дълго време криеше дали има любовни взаимоотношения и само загатваше за подобна новина. За последните 4 години Люси смени интимните си половинки повече от 5-6 пъти и така си заслужи прякора "Лесбийския Благо Джизъса", както се шегуват с нея в социалните мрежи. Дори и бившият футболист изкарва малко повече време с жените си...

След бурната си раздяла с танцьорката Марсела, с която се клеха във вечна любов, а след това се разделиха, Люси предпочете да запази в тайна новата си връзка. И така седем месеца по-късно плевенчанката, която от години живее и работи в Германия, се реши и сподели коя е избраницата й.

„Почти седем месеца на любов и щастливи дни и нощи“, написа певицата и сподели кратки видеа от ваканция с новата й половинка.

Въпреки че е сигурна в отношенията си с поредната й изгора, на този етап Люси предпочита да запази самоличността на гаджето си в тайна. Причината за това най-вероятно са поредицата от разочарования с които певицата се сблъсква, след като обяви връзките си.