Люси Иларионов и Ани Хоанг продават бизнеса си

Нещо за четене
12:35 - 10 Януари 2022
3552
Люси Иларионов и Ани Хоанг продават бизнеса си

Люси Иларионов и Ани Хоанг от години са заедно в живота, а вече заедно и в музиката. Наскоро режисьорът и неговата половинка представиха първия си дует – „Обичам те завинаги”.

„Това е първата ни обща песен, въпреки че сме заедно от доста години. Мога да кажа, че това беше парче, създадено по време на пандемията” – сподели Ани Хоанг.

„Ние получихме музиката от Велислав Драганински, която много ни хареса, и решихме да направим тази песен. Мариета Ангелова написа част от текста, в началото. След това го довършихме с Лора Димитрова” - обясни Люси.

С „Обичам те завинаги” двамата твърдят, че искали да имат нещо тяхно, лично. Иларионов признава, че е свикнал с хейта и жълтите медии. Въпреки че доста често в публичното пространство се пише, че половинката му си е сложила силикон, истината е друга.

„Тя е може би единствената певица в България, която няма нищо изкуствено по себе си“ – категоричен е Люси.

Двамата са решили да се сбогуват с ресторантьорския бизнес, с който се захванаха точно, когато започна пандемията от коронавирус. Ресторантът им в Елин Пелин претърпя крах заради рестрикциите, като загубите са  били колосални.

„Не ми се говори. Замислихме се да го продадем бизнеса като цяло, ако някой иска да се занимава… Много е трудно. Най-лошото е, че държавата не прави нищо за малкия бизнес. Никога не можеш да излезеш на нула. Това да събереш всичките си пари, да вземеш от приятели, да вземеш кредити, да вложиш в едно нещо толкова пари, да го отвориш и да очакваш, че всичко тръгва, а на следващия ден да те затворят. Беше много трудно и с хората, които работят при нас“ – разказва режисьорът.

„И в музиката е трудно покрай пандемията, но е добро удовлетворение в тези тежки времена“ – казва Ани и допълва: „Аз подготвям няколко проекта, от Люси също може да очаквате изненади в професионален план“.