Магистрала „Тракия” – отворена

Трафикът по „Хемус” е затруднен заради ремонт на два виадукта

У нас
08:16 - 26 Март 2019 (обновена)
1791
Магистрала „Тракия” – отворена

Магистрала „Тракия”, която бе блокирана при км 84 в посока София поради изтегляне на аварирал тир, отново е отворена. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура”. 

От 10 ч. до 15,30 ч. пък движението по аутобана при тунел „Траянови врата” в посока Бургас ще се осъществява в изпреварващата лента поради ремонт на осветителната система и видеонаблюдението в изпреварващата лента.

Междувременно стана ясно, че трафикът от 33-ти до 40-и километър на магистрала „Хемус” също е затруднен и ще се осъществява двупосочно в платното за София заради ремонтни дейности на виадуктите при 36-и км (Коренишки дол”) и при 37-ми км в платното за Варна. Ще се ремонтират както пътното платно, така и долното колоните на съоръженията.

Агенция "Пътна инфраструктура" апелира шофьорите да карат разумно и да спазват стриктно въведената временна организация на движението по време на строителните работи.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ Ц www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20.