Майка изплака: Мъжът ми отвлече детето!

Даниела Седмакова се съмнява, че съпругът ѝ Христо е извел 8-годишната Мария зад граница

Крими
15:45 - 11 Юли 2019
5199
Майка изплака: Мъжът ми отвлече детето!

Майка от София изплака, че мъжът ѝ е отвлякъл 8-годишната им дъщеря преди близо година и в момента може би двамата са някъде в Родопите или в чужбина. Родителката пусна молба за помощ със следния текст:

Здравейте, обръщам се с молба за помощ! Ако сте забелязали някъде из Родопите тези лица, моля сигнализирайте ми!

Помогнете ми да открия дъщеря си, притеснявам се много за психическото състояние на баща й и на какво я подлага вече почти цяла година - няма стабилна среда, в която да расте, без приятели и роднини и непосещаваща училище!

За съжаление аз нямам възможност да обикалям и разпространявам тази листовка из всички селца и градове, но който има желание да помогне и по този начин, имате моето съгласие да принтирате и оставите призива из магазинчета, обществени сгради и където се сетите още!

Имам сериозни опасения, че е в чужбина, въпреки че няма информация двамата с баща й Христо Седмаков да са напускали България. Може да са в Англия или навсякъде другаде в Европа. С тях има жена, предполагам, майка му Лиляна (Лили) Кръстева-Седмакова. Ако може да споделите поста в групи на българи в чужбина, ще съм много благодарна!

Мария (или накратко Мери) е на 8 г., висока над 130 см, с тъмна коса и тъмно кафяви очи. Говори английски свободно и български език с акцент. Христо е с късо подстригана коса, сини очи. Лиляна, бабата, е ниска с късо подстригана коса (нямам снимка, за съжаление).

Ако забележите Мария в компанията на един от двамата, моля, сигнализирайте ми, за да информирам полицията.