Майка на болно хлапе моли света за картички за ЧРД

С жеста Таня Уилямс се надява да върне вярата в живота на своя син, пратете и вие

Актуални новини
07:09 - 06 Септември 2019
14113
Майка на болно хлапе моли света за картички за ЧРД

Британката Таня Уилямс моли непознати от цял свят да изпратят картички за рождения ден на сина й Райс, който страда от тежко кожно заболяване, заради което почти всеки ден момчето изпитва ужасни болки.

Майката казва, че детето е „страдало, като за няколко живота” и вече се чувства тотално изтощено. Дори казало на майка си: „Искам пеперуда да дойде и да ме вземе”.

13-годишното момче изкарва дните си на инвалидна количка и не смее да излезе навън, заради погледите на околните. Тялото му е цялото в превръзки, заради постоянните рани, които се появяват по него. Превръзките се сменят три пъти на ден, заради риска от смъртоносна инфекция.

В момента Райс е на морфин заради тежките болки, които изпитва, и родителите му се надяват, че жест като този, за който молят, ще го зарадва. „Той обича училище, видео игри, като всяко момче иска да излезе навън и да има приятели. Но не може. Чувствам , че започва да се предава, а не искам да го прави. Въпреки че ми е мъчно да го гледам каква мъка изпитва, искам а е тук с нас още дълго време”, казва майка му.

Ако искате да изпратите картичка на момчето и да върнете усмивката на лицето му, направете го на този адрес: 40 Whalley Avenue, Bolton, BL1 5UD.  За  Rhys. Рожденият му ден е на 14 септември.