Майкъла: Само феновете на ЦСКА са на ниво

Кой докарва футболистите на "Армията"?, пита бившият футболист и шеф в клуба

Спорт
13:16 - 08 Август 2023
1531
Майкъла: Само феновете на ЦСКА са на ниво

"С тези играчи на ЦСКА - толкова. Началото на всички отбори е слабо, всички показват колебания. За титлата няма много смисъл да говорим - Лудогорец е основният фаворит, а другите са само кандидати. Това се повтаря от години. Общо-взето Левски, ЦСКА и ЦСКА 1948 ще си оспорват сребърните и бронзовите медали в първенството", по този начин бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев коментира старта на сезона на отбора на Нестор Ел Маестро.

"Само феновете на ЦСКА са на ниво! Само те се държат професионално и разбират какво значи ЦСКА. В отбора, а и в ръководството, има хора, които не знаят стойността на червената фланелка. ЦСКА трябва винаги да се бори за шампионската титла! Феновете отдавна си отвориха очите. След няколко кръга може тези футболисти да се напаснат, да заиграят по-добре при новия треньор, но се губят точки.

А кой докара този треньор. Кой го е избрал? Нали преди четири-пет години беше уволнен, защо сега го връщат? А футболистите кой ги е избрал? Не съм чул някой треньор на ЦСКА да е излязъл и да каже, че тези и тези футболисти той ги е избрал, че той носи отговорността. Кой носи отговорността? Кой е спортен директор в ЦСКА? Има ли такъв? Това са важни въпроси. Надявам се поне със стадиона нещата най-накрая да се случат", заяви пред Спортал бизнесменът.