Майката на Нети умори мъжа си

През ключалката
13:47 - 08 Май 2020
56319
Майката на Нети умори мъжа си

Истинската майка на певицата и актриса Антоанета Добрева-Нети – Джилда Първанова-Алексиева, е вкарала в гроба първия си съпруг Красимир Левашки. В това я обвини първородната й дъщеря Виргиния Левашка във Фейсбук.

„Преди 3 седмици майка ми направи една голяма глупост и той я преживява много тежко... Спря да си пие лекарствата, спря да се храни, изпадна в много дълбока депресия. Беше много обиден на някои "приятели", които вместо да го подкрепят, възторжено се радваха за щастието на майка ми, но на гърба на баща ми. Това приятелство / предателство го срина“, написа Виргиния за баща си.

Виргиния Левашка визира телевизионното предаване, посветено на сензационното откритие на Нети, че е осиновена и че е открила истинските си родители след 45 г. Половинката на певеца Добрин Векилов – Дони показа и самите те – майка си Джилда, която се включи по скайп от Германия, и баща си – актьора от плевенския театър Петьо Кръстев.

Тогава стана ясно, че Джилда е забременяла след краткотрайна връзка с Петьо, но след раждането на Нети, е оставила бебето в Дом „Майка и дете“, а 6 месеца по-късно то е осиновено от знатно столично семейство – лекар и физик. Изпълнителката на „Луната спи“ каза, че е научила причините за действията на майка си, но подробностите не били за разгласяване в ефир.

Джилда е забременяла малко преди да се омъжи за Красимир Левашки, който смятал, че Нети е негово дете. В последствие Левашки разбрал, че любимата му е забременяла от друг и се разделили, а след 2 години отново се събрали и тогава се появила дъщеря им Виргиния, но в последствие се развели и всеки поел по своя път.