Майката на пребитата до смърт Микаела : Очаквам доживотен затвор за убиеца на рожбичката ми

От трагедията в Омуртаг мина година, а близки на момичето все още очакват справедлива присъда за извършителя на убийството

Топ
08:43 - 12 Август 2024
2587
Майката на пребитата до смърт Микаела: Очаквам доживотен затвор за убиеца на рожбичката ми

Очакваме присъдата да му е доживотен затвор без право на замяна, защото той направи жестоко убийство на моята рожбичка. Това заяви майката на пребитата до смърт от приятеля си 21-годишна Микаела. 

От трагедията в Омуртаг мина година, а близки на момичето все още очакват справедлива присъда за извършителя на убийството. Тогава наблюдаващият прокурор уточни, че заради жестокото криминално престъпление е повдигнатото обвинение по един от най-тежките членове в Наказателния кодекс.

Официалната информация на прокуратурата е, че миналата година през август между двамата възниква скандал, при който мъжът по особено жесток начин нанася побой на своята 21-годишна приятелка Микаела и тя умира.

След няколко часа магистратите ще вземат решение.

"Очакваме присъдата да му е доживотен затвор без право на замяна, защото той направи жестоко убийство на моята рожбичка. Аз се питам защо 1 година се точи това дело, защо не му дават веднага присъдата - доживотен затвор. Всичко е доказано, че зверският убиец е той", каза майката на убитото момиче Веска Цонева.