Майката на разчленената брокерка: Отнеха ми я заради 3 апартамента в Лозенец

Убиецът Станимир Рагевски е трябвало да върне заем на Теодора Бахлова за строежа на кооперация в курорта

У нас
17:58 - 17 Септември 2021
3425
Майката на разчленената брокерка: Отнеха ми я заради 3 апартамента в Лозенец

Майката на убитата брокерка Теодора Бахлова смята, че обвиненият за престъплението Станимир Рагевски е ликвидирал дъщеря й, за да не върне 3 апартамента срещу взет заем за дострояване на жилищна кооперация в курортното селище Лозенец. Това обяви 84-годишната жена пред "Флагман".

"Тя им даде пари на заем, за да довършат сградата. Този заем стана причина да я убият. Те казаха, че ще й дадат три апартамента в Лозенец, когато ги построят. От даването на заем и построяването до ден-днешен парите не са върнати", свидетелства Стоянка Бахлова.

Въпреки че дъщеря й е известна като една от най-успелите брокерки на недвижимости в региона, възрастната жена е докарана до краен недоимък и безизходица, поради което се е принудила да търси помощ в социалния дом. В момента тя е настанена в Дома за стари хора "Бяла лястовица" в град Средец.

"В нищо не вярвам сега. В правосъдие не вярвам. Искам да го чуе вътрешният министър Бойко Рашков. Ръцете ми вече треперят и не мога да напиша писмо. Пратете му този разговор", добавя жената.

Случаят стана известен след откриването на две разчленени тела в края на август тази година. Първото - на 28-годишния Юмер Мехмед, а второто - на 47-годишната Теодора Бахлова. Юмер бе в неизвестност от 4 август, а Бахлова от 29 октомври миналата година.