Майката на загиналите край Айтос деца е в тежко състояние

Новини
07:20 - 14 Септември 2021
6684
Майката на загиналите край Айтос деца е в тежко състояние

Близо 8 часа след трагедията в Айтос снощи началникът на КАТ-Бургас гл. инспектор Пламен Николов се включи на живо пред журналистите.

Пътният полицай номер 1 на Бургас обаче беше прекалено обран и не отговори на нито един журналистически въпрос по същество.

Единствено ясно стана, че 33-годишният Валентин Вълчев – водачът на тира, пълен със зърно, е бил в състояние, в което не е позволило да бъде тестван с дрегер.

Взетите кръвни проби за алкохол и наркотични вещества все още не са готови, уточнява "Флагман".

Николов не отговори на въпросите кой е собственик на товара и дали имат данни с колко зърно е потеглил от мястото на изкупуването.

Приетите в болницата са трима, за тях Николов каза, че били с политравматизъм. По данни на Флагман.бг 17-годишният Октай от Айтос, който е вървял близо до главния път и е бил пометен от тира, е в реанимация със сериозно нараняване на главата и опасност за живота.

32-годишната майка на двете загинали в джипа Волво деца – момче на 9 години и момиченце на 6, е с множество наранявания по цялото тяло, а не както се предполагаше при приемането ѝ само със счупени ребра. Подобно е състоянието и на шофьора на тира.