Малък Тошко: Пиех много, вече не

Мога да стана кмет на София само хипотетично, усмихва се Тодор Славков

Политика
21:30 - 22 Октомври 2019
9539
Малък Тошко: Пиех много, вече не

Кандидат-кметът на София Тодор Славков призна, че преди време е прекалявал с алкохола, но това вече е минало. В „Шоуто на Мавриков” внукът на Тодор Живков призна, че наистина е купонджия, но с това не се изчерпва цялата му личност.

„Такъв образ ми наложиха медиите, той наистина е част от мен, но аз не съм само по забавите”, отсече синът на Иван Славков – Батето.

Кандидатът на своята партия „Движение Напред, България”, създадена в началото нa 90-тe oт покойния му бaщa, обясни, че никога не е вървял по стъпките на именития си дядо, защото никога не е бил партизанин.

„Въпреки че пътят на опозицията у нас напомня на партизанското движение”, вкара доза хумор Малък Тошко.

„Аз мога да стана кмет на София само хипотетично, наясно съм с това, но нито Йорданка Фандъкова е завършила за кмет, нито Бойко Борисов – за премиер, нито Румен Радев за президент”, напомни синът на Людмила Живкова.

По думите му актът със събарянето на музея на Георги Димитров е вандалщина, с която политиците искат тотално да скъсат с историята.

„Да, погребете мумията, защото това вече надскача дори култа към личността, но сградата можеше да се запази и да се превърне в някакво културно средище”, чуди се наследникът на Тодор Живков.