МЪЛНИЯ в Lupa.bg: Слави напуска Би Ти Ви, подарява мерцедес

Няма да има уволнения в екипа, Трифонов разиграва на томбола 1435-те подаръка от своите гости

У нас
22:35 - 06 Май 2019
18925
МЪЛНИЯ в Lupa.bg: Слави напуска Би Ти Ви, подарява мерцедес

Слави Трифонов напуска Би Ти Ви! След 19 години в ефира на частната телевизия водещият прекратява своето шоу и като за „чао“ подарява луксозен мерцедес! Новината, с която се спекулира от няколко години, съобщи самият Трифонов в началото на „Шоуто на Слави” тази вечер, видя репортер на Lupa.bg.

Според наши източници договорът на Слави с Би Ти Ви изтича и няма да бъде подновен. Трифонов обяви новината с апломб - как през годините се е чувствал като част от всяко семейство, което го гледа.

„Вече 19 години. Това е приключение за мен, така е за моите колеги. Най-вече благодарение на зрителите. Началото беше на 27 ноември 2000 г. Ако подредите всички предавания през годините, ще ви трябват 6 месеца гледане по 24 часа. Казвал съм "уважаеми зрители" над 70 000 пъти. На 31 юли ми изтича договорът. „Шоуто на Слави“ ще спре да съществува", потвърди новината ни Слави Трифонов. Няма да подновим договора", отсече шоуменът. 

„Благодаря на Би Ти Ви, като почтен партньор благодаря на мениджърите на телевизията. Благодаря най-вече на вас - зрителите. За мен беше чест", завърши изявлението си Слави Трифонов.

Засега е ясно, че няма да има уволнени от екипа. Резервите за заплати ще стигнат поне за година, според някои информации – и за две. През това време се предполага, че шоуто ще търси нов ефир.

Предаването продължи с ретроспекция на най-важните гости, които са сядали срещу Слави, някои от които отдавна са покойници.

„Това шоу започна с едно изречение, написано от Кеворк Кеворкян в книгата за гости, която ми подари: „Прави каквото трябва, да става каквото ще“, напомни Дългия.

Другата новина е, че Слави ще разиграе на томбола 1435-те подаръка, които е получил от своите гости. Ще даде дори диванчето, портретите зад бюрото си и 9 безценни книги, в които всеки един гост е оставил своята следа.

Сред подаръците има пистолет от Жан Клод ван Дам, лост за управление на изтребител, плакет от Николай Свинаров, книга 12 мита в българската история с послание от проф. Божидар Димитров, библия от 1925 г., подарени от Трифон Иванов, пръст от гроба на Хан Кубрат от Пламен Павлов, статуя на Шива от наследник на махараджа, бухалки от ансамбъла по художествена гимнастика, книга от Димитър Пенев, тениска с автограф от Пеле, японски бамбуков меч, икона на Васил Левски от Люпко Петрович, тениска с автограф от Долф Лундгрен, книга от Шимон Перес, халба от Франц Бекенбауер, снимка, подарена от Михаил Горбачов, чаши за вино от Цветана Манева, книги от Люк Бесон, плочи, подарени от Павел Поппандов, тениски от Йордан Йовчев, книга от Силви Вартан, икона от игумена дядо Христодул, тениска и шал от Димитър Бербатов, книга от Георги Калоянчев и т.н.

Слави хвърли и друга бомба - че ще подари и супер луксозен мерцедес S класа, с който са возени световните знаменитости, участвали в предаването.

Не е ясно дали зад напускането не стоят и амбициите на Трифонов за ударно навлизане в политиката, коментират наши източници от Би Ти Ви.