Малума пусна диска "11:11" , който включва записи с Мадона и Рики Мартин

На 10 юли регетон певецът ще зарадва и българската публика с концерт в “Арена Армеец”

Култура
20:41 - 17 Май 2019
3050
Малума пусна диска "11:11", който включва записи с Мадона и Рики Мартин

Малума издаде четвъртия си студиен албум "11:11", който включва второто му сътрудничество с Мадона - песента "Soltera", съобщи БТА.

В записите на диска участват също Рики Мартин и Тай Дола Сайн.

Двадесет и пет годишният колумбийски певец Малума наскоро взе участие в записа на водещия сингъл "Medellin" от предстоящия 14-и студиен албум "Madame X" на Мадона.

Сега той пусна записания с участието на редица звезди свой албум, включващ песента в стил регетон "Soltera", която е записана заедно с кралицата на поп музиката. Става въпрос за втората от три съвместни песни на Малума и Мадона, като третата - "B*tch I am Loca", също ще е в очаквания с голям интерес неин диск "Madame X". Записът е направен, след като певецът се подложи на операция на коляното и не можеше да тръгне на турне. 

Малума освен това изпълнява в дует с Рики Мартин песента "No Se Me Quita", която идва след сътрудничеството им "Vente Pa' Ca" от 2016 г. Рапърът Тай Дола Сайн пък е участвал в записа на "Tu Vecina".

Малума ще тръгне на световно турне, за да популяризира диска си "11:11", който е продължение на излезлия миналата година "F.A.M.E". 

Броени дни след издаването на албума Малума тръгва на световно турне, част от което е и София. Колумбиецът ще зарадва родната публика на 10 юли в зала “Арена Армеец”.