Манекенът Тунджай заряза Антон Хекимян

Гаджето на шефа на новините сам тръгнал на екскурзия из Европа

Нещо за четене
11:50 - 28 Септември 2022
9915
Манекенът Тунджай заряза Антон Хекимян

Гаджето на Антон Хекимян сам тръгнал на екскурзия из Европа. Тунджай Мустафа, с когото шефа на новините е близък от четири години, му писнало да го чака и отпрашил сам. Досега винаги двамата обикаляха колоритни места из чужбина, но тази година мачото от каталога на „Визаж“ решил да го раздава сингъл.

За първи път манекенът обикаля сам забележителностите, без верния си спътник в пътешествията. Бившият водещ и настоящ директор нямало как да отсъства, за да не му се разклати шефския стол. Босовете изрично му заявили да не си взима почивни дни при старта на телевизионния сезон, а на всичкото отгоре идвали и избори. Нещата били доста напечени и затова той не можел да отсъства от работа.

Хекимян бил задължен да се съобразява с политиката на медията, но това не се харесало на манекена. Двамата дори се разделили със скандал, шушукат колеги на арменеца.

Тони нямал право да публикува снимки от личния си живот в социалните мрежи, нито да дава интервюта, различни от професионалната си работа Преди да стане директор, Антон Хекимян пускаше красиви пейзажи от местата, които обикаляха с Тунджай. Той публикуваше редовно и фотоси с най-близките си, но вече не го прави.