Мара Отварачката се установи трайно на Околовръстното в София

Нещо за четене
17:30 - 26 Януари 2022
13413
Мара Отварачката се установи трайно на Околовръстното в София

Пенсионираната фолк дива Мария официално и трайно се установи на Околовръстното в София. Отварачката най-накрая заживя, заобиколена от милионери, в скъпа кооперация в столичния квартал "Манастирски ливади". Сградата се намира буквално на Околовръстния път в столицата. Всяка сутрин Мария с гордост показва гледката от дома си и резиденция Бояна, която се намира точно срещу новия дом на изпълнителката, научи Lupa.bg.

Миньончето от Стара Загора живее в новия апартамент от няколко месеца. Домът е на третия й съпруг Мирослав Соколов, като преди да се залюби с Мара, там живееше съпругата Вая и децата му. Брюнетката, която се отказа да пее, точи стабилно банковите сметки на любимия си, който само в последния месец на годината е на минус най-малко с 100 хиляди евро от банковата си сметка, изчисляват запознати с даровете му за Мария.

Отварачката се хвалела, че в кооперацията били все заможни хора, със скъпи коли и солидни бизнеси. Един от съседите й е синът на Гриша Ганчев - Данаил, когото Мария не пропускала да поздрави и заговори, защото е млад и богат - все неща, които я привличат неудържимо.