Марго Роби засенчи булката на плажна сватба

Звездата от "Барби" и другите шаферки носеха еднакви жълти токчета с каишки, златни обеци и черни слънчеви очила

Шоу
11:19 - 30 Април 2024
3370
Марго Роби засенчи булката на плажна сватба

Марго Роби носеше разголена светложълта копринена рокля, докато беше шаферка на елегантната плажна сватба на приятелката си Брит Клакстън в родния ѝ Куинсланд, Австралия. 33-годишната Роби беше в тон с останалите членове на сватбеното семейство в шикозната копринена рокля, която се пристягаше на талията.

Звездата от "Барби" и другите шаферки носеха еднакви жълти токчета с каишки, златни обеци и черни слънчеви очила, за да завършат визията си. Освен това всяка от тях носеше красив букет от бели цветя.

Тя носеше русата си коса на плажни вълни около лицето си и зашеметяваше с естествен блясък, включващ фина очна линия и нюд цвят на устните.

Булката пък изглеждаше очарователно в бяла рокля, украсена с перли и флорални детайли. Брит и новият ѝ съпруг Максимилиан Клакстън отпразнуваха годежа си, като публикуваха няколко снимки и видеоклипове в Instagram.

Булката и младоженецът си казаха "Да" на красивия плаж, докато вълните се разбиваха на заден план, а вечерята и танците последваха в модерното заведение, където масите бяха отрупани със стотици свещи и цветни аранжировки.

Миналата година Роби накара модния свят да чака всяка нейна стъпка, тъй като се появи с няколко бляскави визии, вдъхновени от Барби, докато промотираше филма си за русата кукла на Mattel, режисиран от Грета Гервиг.

Шумотевицата около филма повлия на няколко холивудски звезди, сред които Ким Кардашиян и Меган Фокс, да последват тенденцията на Барби и да се появят на червения килим в ярки розови нюанси.