Мария: Аз съм певица на цели две поколения

Нещо за четене
10:37 - 10 Август 2020
1865
Мария: Аз съм певица на цели две поколения

Фолк певицата Мария заяви в интервю за вестник „24 часа“, че мястото й в музиката няма кой да заеме, а тя е постигнала максимумът в кариерата си и сега е време да се посвети на семейството. От 20 години пее и смята, че на своите 38 години трябва да го „дава по-кротко“.

„Моето място няма кой да го заеме, защото аз съм си го заслужила, и ще си остане така. Смятам просто, че съм от дамите в шоубизнеса - пак ще си остана в тези среди, ще съм в тази гилдия, но няма да съм толкова фронт, толкова отпред. И сякаш ми се иска сега по-спокойно в нощите да присъствам до дъщеря си... Да бъда със семейството си. Ей такива неща ми се искат. Решението е взето комплексно. Изморих се от цялото това нещо! Аз няма какво да доказвам повече. Направила съм и нещата, които не могат да се правят в този жанр. Оттук нататък смятам, че ми се иска да правя други неща. Започнах серия реклами на парфюми и козметика, антиейдж серии (против стареене на кожата - б.р.). Хората искат да знаят какво правим, какво ползваме, как живеем. Това, което за нас е окей, и за тях да бъде окей“, обяснява бъдещите си планове певицата.

Мария е категорична, че младите предпочитат други изпълнители: „Аз съм певица на цели две поколения. Знаеш ли колко е интересно и странно, когато ми напишат някой път - чух песните ви от моите родители, израснал съм с тях. Има нови певици, които говорят техния език - на новите поколения, владеят езика на тялото на сцената. Има голяма разлика в поколенията. Имахме по-различни начини на изразяване. Гледам. Осъзнавам. Разбирам. Не се вписвам в тяхната обстановка. Е, време е за мемоари“, допълва певицата.