Мария Игнатова и Нойзи "пресолиха манджата"

Нещо за четене
17:22 - 09 Ноември 2021
24751
Мария Игнатова и Нойзи "пресолиха манджата"

Мария Игнатова Ивайло Цветков Нойзи вече втръснаха на зрителите с постоянното си натрапване в родния ефир. Нова тв сякаш е тяхна собственост и двамата са лицата, които най-често можем да видим там. 

Първо Мария и Нойзи обиколиха всички студиа след сватбата си и разказаха за щастливия ден, запознанството и отношенията си. След това Мичето Игнатова влезе в „Маскираният певец“, където бе Заекът. След свалянето на костюма започна нов тур в предаванията, но този път с акцент забавното шоу.

В последния епизод на „Маскираният певец“ под маската на Шотландецът се оказа именно Ивайло Цветков, който изпълни рок хита "Poison" на Алис Купър. Той бе познат от кумата си Алекс Раева, която миналия път разконспирира и Игнатова. Цветков сподели, че е помолил за питон, който, подобно на любимия си певец Купър, е планирал да хвърли по публиката.

"Много шуробаджанащина, много нещо", "Другата седмица очакваме 3-тата братовчедка на Мария Игнатова, а по-следващата седмица ще е чичото на съседката й", гласят само част от многобройните реакции на зрителите.