Мария Игнатова със собствено шоу

Блондинката ще прави стендъп комеди

Топ
12:08 - 17 Януари 2020
41327
Мария Игнатова със собствено шоу

Мария Игнатова най-после намери начин да се изхранва. Блондинката е аут от предаванията на Маги Халваджиян след края на връзката си с Димитър Рачков. В последно време Мария се пробва като рекламно лице, водеща на фирмени партита и още няколко сфери, но без сериозни успехи. От следващия месец Игнатова вече ще има собствено стендъп комеди шоу, чиято премиера ще е след месец в столичен клуб, научи Lupa.bg.

„Здравейте, скъпи приятели! Заповядайте заедно с мен, Мария Игнатова, Алекс Раева и специалните ни гости, които ще разкрием съвсем скоро, на въртележката в Carrusel. Ще завъртим хумористично, иронично и саркастично цялата разкошотия на заобикалящата ни действителност. Обещаваме ви шеметни моменти смях и музика, без филтри, цензура и политическа коректност. Без грам ИнстаСрам! Enjoy the ride! Чакаме ви с любов на 14-ти и 15-ти февруари”, написа блондинката в социалната мрежа.

Освен двете красавици, на сцената ще има и гост изпълнители, чиито имена все още се пазят в тайна. Засега са обявени две дати на шоуто - 14 и 15 февруари в столичен клуб.