Марс в Козирог носи опасен вирус в България?

Кулминацията на епидемията от коронавируса ще е между 17 и 27 март, смята астролог

Мистика
14:13 - 17 Февруари 2020
10428
Марс в Козирог носи опасен вирус в България?

Навлизането на Марс в Козирог увеличава многократно опасността от нахлуването в България на вирус, способен да предизвика епидемия. За това алармира във фейсбук популярният астролог Николай Радев. 

Той информира, че от вчера, 16 февруари 2020 година, Марс вече е в знака на Козирога и ще продължи да минава през този знак до 30 март.

Астрологът подчертава, че териториално и енергийно Козирог е свързан с България и с по-голямата част от Балканите. Както и с част от Германия, с Индия и Мексико. Според него присъединяването на Марс към земния знак, където са също Сатурн, Плутон и Юпитер, ще добави още динамика. Но това ще доведе и до съответните  рискове.

"Какво по-конкретно означава това? Най-напред означава, че в България, както и в останалите страни и региони, посочени по-горе, има най-голяма вероятност да навлезе вирус, способен да предизвика епидемия, което ще наложи бърза мобилизация на органите за сигурност, на медицински екипи и на гражданите. Дай Боже да ни подмине, но твърде добре е хората да имат готовност за по-лошия сценарий, за да действат точно и хладнокръвно, психологически подготвени, ако се наложи!", предупреждава астрологът. 

Николай Равен съветва всички, намиращи се в планина, в зимни курорти или пътуващи през и към планина, да се информират добре за метеорологичната и за пътната обстановка, преди да тръгнат.

Астрологът прогнозира, че от 18 февруари до 7 април е и времето, когато в целия свят битката с китайския коронавирус ще навлезе в решителна фаза.

"А кулминацията ще е между 17 и 27 март. Каквото се направи тогава, то ще има най-дългосрочен ефект", смята Радев. 

Той съветва вниманието ни да е най-изострено на следните дати: 

- На 18, 19 и 20 февруари.
- От 26 февруари до 1 март вкл.
- На 11 и 12 март
- От 17 до 27 март включително!!!
- От 30 март до 7 април.