Матю Пери пръснал $9 млн. , за да се спаси от бутилката

Номинираният за "Златен глобус" актьор отдаде дължимото и на колегите си от "Приятели"

Изповеди
22:10 - 24 Октомври 2022
4160
Матю Пери пръснал $9 млн. , за да се спаси от бутилката

Битката на Матю Пери с пристрастяването не само почти му коства живота – тя дойде и със зашеметяваща цена.

„Вероятно съм похарчил 9 милиона долара или нещо подобно, опитвайки се да изтрезнея“, призна звездата от „Приятели“ пред Ню Йорк таймс в интервю за предстоящите си мемоари, в които подробно описва мъчителната му борба на косъм от смъртта.

По времето, когато едва не умря на едва 49-годишна възраст, Пери също осъзна, че е прекарал повече от половината си живот в центрове за лечение или заведения за живот в трезви условия, каза той.

Животът му като "наркоман" – за който той пише в книгата е доказателство, че "има ад" – той също му коства мечтата за брак и семейство, споделя той.

„Мисля, че бих бил страхотен баща“, каза той трогателно пред Таймс.

Номинираният за "Златен глобус" актьор отдаде дължимото и на колегите си от "Приятели" - Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дейвид Швимер и Мат Лебланк - за това, че са били до него в най-трудните му моменти.

"Те проявиха разбиране и търпение", казва Пери. "Това е като при пингвините. В природата, когато някой от тях е болен или много ранен, другите пингвини го заобикалят, подпират го и го разхождат, докато пингвинът не може да се движи сам. И това е нещо, което колегите ми направиха за мен."