МаяМа зове: Служебното правителство да стане редовно

Кабинетът на Стефан Янев има огромно доверие сред българското обществото, заяви съпредседателят на „Изправи се! Мутри вън!“

Политика
20:56 - 13 Юли 2021
4862
МаяМа зове: Служебното правителство да стане редовно

Съпредседателят на „Изправи се! Мутри вън!“ с ново предложение. Тя призова, една от партиите, която ще получи мандата, да предложи служебното правителство да стане редовен кабинет.

По думите ѝ служебният кабинет се е справил много добре с организацията на честни избори. „Неговите действия се подкрепят от българските граждани, той има огромно доверие сред българското обществото. 

Така, че става дума за едно правителство, което няма да е на една партия, а ще бъде правителство на гражданите, каквото е и очакването на българския народ, който гласува за промяна на последните избори“, заяви тя. 

На въпрос дали предложението е на „Изправи се! Мутри вън!“, Манолова посочи, че предложението е на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“.

„Ще обсъдим с нашите партньори. Тъй като вие ме питате сега, а ние ще го обсъждаме утре, затова засега с това предложение са ангажирани само гражданите, ескпертите, гражданските лица, доброволците от платформата“, уточни Манолова.