Мъж инсценира смъртта си, за да разкрие плана на жена си да го убие

Свят
21:10 - 11 Септември 2019
5199
Мъж инсценира смъртта си, за да разкрие плана на жена си да го убие

Рамон Соса, от Хюстън САЩ, който е треньор по бокс, инсценирал собствената си смърт, след като научил, че жена му е търсила да наеме професионален убиец. Той се свързал с детективи от полицията, които доказали, че Мария „Лулу” Соса, предложила 1500 долара, за да бъде убит, по време на продължителния им развод. Той е баща на три деца от предишен брак.

Рамон споделя, че направо изтръпнал, когато научил по какъв начин Мария иска да се докопа до парите му. 

Обаче вместо веднага да ѝ разкрие, че знае всичко, той изготвил план, с помощта на който да е сигурен, че тя ще отиде в затвора.

За съжаление на Мария, тя се свързала за работата с мъж на име Густаво, без да знае, че двамата с мъжа ѝ са приятели. Густаво разказал на Рамон какво се е случило и при следващата среща с Мария, той вече носел микрофон под дрехите си и записал разговора им. После двамата занесли записа в полицията в Хюстън.

Но това доказателство не било достатъчно, за да я осъдят, затова детективите му предложили да му направят снимка, на която все едно вече е застрелян и те после ще я покажат на Мария.

С помощта на екип от ФБР, полицаите му направили ефектен грим, за да няма съмнение, че наистина е мъртъв.

Един убиец, който всъщност бил полицай под прикритие, се срещнал с Мария на паркинг и показал снимката. Тя започнала да се смее и дори попитала дали наистина мъжът ѝ е мъртъв.

Мария била арестувана и обвинена в опит за убийство. Нейната присъда е 20 години.