Мъжът на Илияна Йотова пътува към Бургас, ще оперира Ламбо

Стефан Данаилов се е доверил на именития ортопед проф. Андрей Йотов

Общество
14:26 - 20 Август 2019
9990
Мъжът на Илияна Йотова пътува към Бургас, ще оперира Ламбо

Именитият проф. д-р Андей Йотов, началник на клиниката по „Ортопедия и травматология“ към МБАЛ „Софиямед“ пътува към Бургас, за да прегледа Стефан Даналов. Известният лекар, който е съпруг на вицепрезидента Илияна Йотова и отдавна се познава с актьора, ще прецени на място дали операцията на тазобедрената става да бъде извършена в Бургас или Ламбо да бъде транспортиран до София.

Тази сутрин Ламбо бе приет по спешност в МБАЛ „Бургасмед“ с тежка фрактура на тазобедрената става на левия крак. Той бе вкаран на носилка в почти безпомощно състояние. По информация на Lupa.bg Данаилов е паднал снощи на вилата си в Приморско, като преди това му прилошало. Има съмнения, че е получил лек инсулт, но засега лекарите официално не коментират това.


"Пациентът е приет със счупване на бедрена шийка и предстои операция за смяна на тазобедрена става. В момента се правят предоперативни изследвания. Пациентът ще бъде консултиран от екип от различни специалисти от УМБАЛ "Софиямед", начело с най-добрия в областта на травматологията проф. Андрей Йотов и ще се положат всички необходими медицински грижи", съобщиха официално от "Бургасмед"-

В момента неотлъчно до Мастера в лечебното заведение на морския град са племенницата му Росица Обрешкова, дъщерята на покойната му сестра Росица Данаилова, и внукът му Виктор Цанков – момчето на доведения му син Росен Цанков. Росица е била на ваканция в Царево, когато шофьорът на актьора позвънил на близките му, за да каже за инцидента.